Welkom

MennoMolendijk is een zelfstandig advies- en trainingsbureau, gespecialiseerd in het initiëren en begeleiden van (gedrags-) verandertrajecten op het gebied van Leren, Leiderschap en Change. MennoMolendijk bestaat sinds 1996 en heeft sindsdien meer dan zeshonderd projecten uitgevoerd bij ruim tweehonderd organisaties. De dienstverlening vond in de eerste jaren plaats onder de naam SecondNature.

De klantenkring bestaat voor een belangrijk deel uit (multi)nationale organisaties. De laatste jaren bedient het team van MennoMolendijk ook steeds vaker de bovenkant van het MKB segment (organisaties tussen de 10 en 250 mln omzet). In onze klantenkring bevinden zich meerdere overheidsinstellingen.

De professionals bij MennoMolendijk hebben minimaal 15 jaar ervaring en kennis opgedaan in het bedrijfsleven. Zij hebben vrijwel zonder uitzondering ruime management ervaring op senior niveau. Hiermee wordt de aansluiting op de praktijk gewaarborgd en koppelen we academische inzichten en modellen aan moderne pragmatiek. Daarnaast delen zij een bepaalde levens- en werkhouding. Wat onze professionals in hun werkwijze uniek maakt, is dat zij in het behalen van meetbare resultaten de ‘harde’ en ‘zachte’ kanten van bedrijfsvoering combineren. De professionals helpen uw organisatie langs de lijn van de inhoud aan het bereiken van substantiële, vernieuwende en duurzame verbeteringen. Klik hier voor het gehele team. 

Wij werk(t)en onder meer voor ABN AMRO, Horlings, DSM, Rabobank, Campina, Reliant Energy, Deutsche Postbank, VROM, Ministerie van Buitenlandse Zaken, PwC, Albert Heijn, AGIS, SSA-Baan, Shell, BKR, CGI, Adecco, Publicis, Royal Cosun, Maetis, Delta Lloyd, Gemeente Harlingen, Gall&Gall, VNU, Sonoco, Kennisnet, ING en Openbaar Ministerie.

Neem s.v.p. contact op als u denkt dat we iets voor u kunnen betekenen. We helpen u graag verder.
handtekeningen MMO-licht voor offertes

Wie is MennoMolendijk

Wat ons bindt is ons gedachtegoed en de drive om binnen organisaties een beweging te creëren die laat zien dat het anders kan

Wij onderscheiden ons door een zakelijke én inspirerende cultuur, waarbij ons gedachtegoed van westerse theorieën en oosterse filosofieën een beweging creëert die laat zien dat het anders kan. Het is onze missie uit te dagen, we omarmen de ‘agreement to disagree’, Hierdoor gaat uw organisatie bewust en duurzaam presteren, doelstellingen worden gerealiseerd op gebied van rendement en houding.

Wij helpen uw organisatie langs de lijn van de inhoud bij het bereiken van substantiele, vernieuwende en duurzame resultaten. Wij garanderen dat uw organisatie met nieuwe energie en elan met zichzelf, uw klanten, uw concurrenten en uw uitdagingen zal omgaan.

De professionals van MennoMolendijk hebben minimaal 15 jaar ervaring en kennis opgedaan in het bedrijfsleven als Directeur of Manager. Zij hebben vrijwel zonder uitzondering ruime management ervaring op senior niveau. Hiermee wordt de aansluiting op de praktijk gewaarborgd en koppelen we academische inzichten en modellen aan moderne pragmatiek. Daarnaast delen zij een bepaalde levens- en werkhouding. Wat onze professionals in hun werkwijze uniek maakt, is dat zij in het behalen van meetbare resultaten de ‘harde’ en ‘zachte’ kanten van bedrijfsvoering combineren. De professionals helpen uw organisatie langs de lijn van de inhoud aan het bereiken van substantiële, vernieuwende en duurzame verbeteringen.

Onze kennis en vaardigheden

Procesbegeleiding 90
Training 95
Coaching 90
Teamontwikkeling 92
Vakkennis 95

Onze klanten