Neem contact op

Ons team staat fulltime voor u klaar.

De professionals van MennoMolendijk hebben minimaal vijftien jaar kennis en ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en hebben ruime management ervaring op senior niveau. Hiermee wordt de aansluiting op de praktijk gewaarborgd en koppelen we academische inzichten en modellen aan moderne pragmatiek. Wij delen een gepassioneerde levens- en werkhouding. In combinatie met onze analytische houding leveren we meetbare en duurzame verbeteringen binnen uw organisatie. Indien de expertise die u wenst niet voorhanden is, schakelen we  in overleg professionals uit ons netwerk in.

Neem contact op

Het team

drs. Menno Molendijk
drs. Menno MolendijkManaging Director
Menno begeleidt managementteams en organisaties bij complexe veranderingstrajecten als board room consultant, projectleider of executive coach. Zijn passie is strategische projecten daadwerkelijk te implementeren in de dagelijkse praktijk. Het mobiliseren van energie en veranderen van gedrag staat in zijn aanpak centraal.
Myriam Baaten, Partner
Myriam Baaten, PartnerVeranderstrateeg, Trainer, Coach
Myriam is specialist in de ontwikkeling van strategie, leiderschap, internal branding, interne communicatie en organisatiecultuur. Myriam werkt vanuit de overtuiging dat bedrijfsresultaten mede afhankelijk zijn van de mate waarin mensen hun energie steken in dingen die werkelijk belangrijk voor hen zijn. Zij faciliteert het maken van nieuwe keuzes en de implementatie van passende samenwerkingsvormen.
mr drs Daan Putman Cramer
mr drs Daan Putman CramerVeranderstrateeg
Daan is expert in het bij organisaties in kaart brengen van de eigen missie, visie en ambities, gerelateerd aan de beschikbaarheid van kennis, kunde, ervaring en andere middelen. Samen durven dromen, heldere en haalbare plannen maken en deze duurzaam vertalen naar het dagelijks werk.
drs Marloeke Werst, Partner
drs Marloeke Werst, PartnerTrainer en Coach
Marloeke stimuleert mensen naar zichzelf te kijken, de eigen mogelijkheden en verantwoordelijkheden en die van anderen te erkennen en hieraan (samen) richting te geven. Dat leidt tot bewustere keuzes en duurzame en constructieve relaties. Voor Marloeke zijn openheid, vertrouwen, creativiteit en echtheid de belangrijkste ingrediënten voor oplossingsgericht samenwerken.
Mirjam de Haas
Mirjam de HaasSales
Mirjam is verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties, het uitnodigen van nieuwe projecten en genereren van uitdagende leads. Zij is een strategische denker, resultaat gericht en volgt de marktontwikkelingen nauwgezet. Haar motto: “Don’t wish it was easier, wish you were better” van Jim Rohn.
Peter ter Haak
Peter ter HaakConsultant, Trainer, Coach
Peter’s passie is Appreciative Leadership. Hij laat mensen hun eigen kracht en wijsheid (her)ontdekken. Talent kan tenslotte pas ontdekt worden als het zichtbaar is. Zónder de realiteit uit het oog te verliezen. Zijn manier van werken betekent contact maken, maar ook confrontaties aangaan.