Winning Teams at Work

///Winning Teams at Work
Winning Teams at Work2019-01-21T13:11:43+00:00
Revolution Slider Error: Slider with alias not found.
Maybe you mean: 'MMO_Full_Width' or 'We_Change_Slider' or 'Houten_achterkant' or 'captions_tall' or 'Homepage' or 'Boek tekst'

RESULTAAT

 • Betrokken en gemotiveerde medewerkers
 • Soepeler en makkelijker rendement verhogen
 • Slagvaardige, wendbare en effectieve teamleden
 • Snelle en praktische implementatie van ideeën
 • Meer bezieling, schwung en energie in uw organisatie
 • Verandering van mindset, cultuur en gedrag

VOOR WIE

Dit programma is voor ambitieuze leiders en organisaties die nieuwe eisen stellen aan cultuur en gedrag gericht op continuïteit en groei. Langs de lijn van inhoudelijke projecten willen zij in co-creatie het aanwezige potentieel verzilveren. Voor organisaties die meer willen dan de plichtmatige trainingen, waarvan het rendement nihil is.

INHOUD

In WTAW creëren we een voorhoede die laat zien hoe het anders kan. De focus van WTAW is niet op de individuele werknemer gericht maar op de resultaten van het team,  afdeling en de organisatie als totaal. Winning teams at Work zorgt voor een balans tussen de drijfveren van mens en organisatie.  Langs de lijn van inhoudelijke projecten werken diverse winnende teams aan leiderschap, een nieuwe wijze van samenwerken en aan concrete verbeteringen op het gebied van organisatie, klant en financiën. De deelnemers worden diagonaal opgedeeld in teams van 8 personen die door een teamcoach van MMO worden begeleid voor een periode van 6 maanden in diverse bijeenkomsten. In iedere bijeenkomst staat naast de projecten een veranderthema centraal. We leren over een project start-up (PSU), het delen van informatie, elkaar uitdagen, vertrouwen als versneller, besluitneming in plaats van besluitvorming en het verwaarden van (ook) zachte resultaten in euro’s. Het concreet realiseren van praktische doelstellingen staat voorop. Een afsluitende presentatie van de teams (deliverables) en overdracht naar de going concern maakt onderdeel uit van het proces.

OPZET

Collectieve kick-off, Persoonlijke Intake voor teamleden, 6 WTAW bijeenkomsten, 1 Integratiedag, 1 End Event, 6 Kernteambijeenkomsten. Doorlooptijd 6 maanden.

 • Leerdoelen

  Plannen in praktijk brengen, verhogen van engagement en wendbaarheid, benutten van potentieel, zakelijker opereren, veranderen van business en gedrag

 • Onderwerpen

  Focusthema’s
  Persoonlijkheidstest DISC
  A4 Leiderschap
  Projectmatig Samenwerken
  Dynamische agenda
  Loop van IGI
  Sturing vs. Zelforganisatie
  Boven- en Onderstroom
  Verandermanagement
  Regievoering
  Leren van-, aan en met elkaar
  OnePage Projectplan
  Cirkel van Invloed
  Verwaardingsmethodiek
  Omgang met weerstand
  Future, Current, Done
  Hoofd, Hart, Handen
  Communicatie outgroup
  Story Flow
  Netwerken

 • Opzet

  Persoonlijke Test
  Teambijeenkomsten
  Team coaching
  Werkconferenties
  Nieuwsbrief
  Peer-to-peer coaching
  e-learning
  Praktijkprojecten

Ja ik wil meer informatie ontvangen!